- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта УН спрема за Белорусију под маском бриге о клими? /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Такозвани високи представник међународне заједнице у БиХ опет прети санкцијама Републици Српској. Све конкретније претње Кристијана Шмита су потврда да је добио ветар у леђа од оних који су га на то место довели, указују аналитичари.
Истражујемо – да ли би због наводне бриге о клими међународне снаге УН могле да пошаљу трупе у Белорусију, како би зауставили рад те нуклеарке?
Србија би за три године требало да утростручи број стартапова, а томе у прилог иде и стратегија развоја стартап екосистема коју је Влада усвојила и која ће мотивисати оснивање нових предузећа пре свега оних иновативних, кажу експерти.
У онлајн продавници супер маркета „Конзум“ у Хрватској од овог месеца може да се плаћа и криптовалутама. А ми откривамо – да ли ће тај модел плаћања моћи да заживи и у Србији?
Никола Тесла, научник који је унапредио цивилизацију добио је нови портрет, кроз очи, срце и жене која га је највише волела. Представљамо вам дневник Катарине Џонсон, под називом "Моја љубав Никола Тесла".
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала