- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Три рата до краја америчке доминације | Нови Спутњик поредак

© Радоје ПантовићНикола Врзић
Никола Врзић - Sputnik Србија, 1920, 20.12.2021
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“ истражује какве опције Сједињене Државе имају у сукобима с Русијом, Кином и Ираном.
Прети ли Америци „координисани напад ревизионистичких сила“, који би представљао „смртну пресуду“ њеном светском поретку, као што тврди бивши премијер Шведске Карл Билт? Чиме је председник САД Џозеф Бајден разбеснео своје источне НАТО савезнике? Зашто се „Фајненшел тајмс“ прибојава да би оштре економске санкције Вашингтона против Москве и Пекинга означиле крај глобализације, и какав су одговор на ту могућност прошле недеље договорили Владимир Путин и Си Ђинпинг?
О овим питањима у емисији „Нови Спутњик поредак“ разговарају Никола Врзић и његови гости – генерал-мајор у пензији Митар Ковач, директор Евроазијског безбедносног форума, и дугогодишњи спољнополитички уредник у „Танјугу“ Борислав Коркоделовић.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона.
Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку. Емитује се сваког понедељка од 17.00.
Нови Спутњик поредак, Никола Врзић, 20.12.2021
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала