- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Кључна упозорења које је Русија упутила Западу и НАТО /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Говор руског председника Владимира Путина на колегијуму Министарства одбране аналитичари пореде са говором на Минхенској безбедносној конференцији из 2007. Која су главна упозорења које је Русија упутила НАТО-у и Западу?
Кад год је потребно доказати да Срби кују заверу против некога, из рукава као адут извлачи се Меморандум САНУ из 1986. године. Шта стоји иза последњих оптужби сарајевских политичара упућених Србима?
Габријел Борић преко ноћи постао најпрепознатљивије лице у политичким животу Чилеа. Откривамо како је овом политичару хрватског порекла пошло за руком да постане други најмлађи државни лидер на свету?
Новинарка Спутњика Сенка Милош добила Захвалницу од СПЦ за помоћ и допринос унапређењу православног образовања и васпитања у Србији. Она је уједно и први новинар који је од наше Цркве добио ово велико признање.
Упркос пандемији радници широм света масовно кренули да дају отказе. Овде се не ради о последицама короне већ је реч о процесу који је одавно покренут и то због ниских плата и лоших услова рада, упозоравају економисти.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала