- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија бруји о скандалу – судије се нису огрешиле само о Русе

© Фото : КК Црвена звездаКошаркаши Црвене звезде
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 23.12.2021
Пратите нас
Навијачи кошаркаша Црвене звезде подигли су буру на друштвеним мрежама након пораза црвено-белих од Анадолу Ефеса у Турској. Разлог је на први поглед очигледна грешка судија која је значајно утицала на коначан исход утакмице.
Звезда је изгубила меч 17. кола Евролиге од Ефеса после драматичне завршнице и „прокоцкане“ предности у Истанбулу, резултатом 84:83.
Изабраници Дејана Радоњића били испустили су велику предност коју су имали, баш као што је био случај и са руским Униксом у Барселони, а и овај меч је, као и тај, обележила контроверза.
Ради се о шуту за три поена Стефана Лазаревића који су судије поништиле, односно преиначиле у двојку јер је млади крилни кошаркаш наводно нагазио на линију.
Судије су првобитно уписале тројку, али су при наредном прекиду поново погледале снимак и утврдиле да је Лазаревићев кош двојка, а не тројка.
Међутим, навијачи Звезде су се одмах по завршетку утакмице подигли на ноге и пронашли споран моменат – и видели да Лазаревић није газио линију, те да је Звезда тешко оштећена.
На крају утакмице Калинић је промашио оба слободна бацања у последњем нападу, да би затим Василије Мицић погодио оба пенала и донео победу својој екипи. Победу од једног поена.
Потпуни хаос у Каталонији, а на крају – Руси покрадени!
Тренер „закуцао“ Јокића за клупу и изазвао буру!
Партизан без решења за руску „легију странаца“ – црно-бели поражени у снежном Краснодару
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала