- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Метак прошао кроз зид: Америчка полиција убила девојчицу током обрачуна са осумњиченим за напад

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuПолиција Лос Анђелеса
Полиција Лос Анђелеса - Sputnik Србија, 1920, 24.12.2021
Пратите нас
Полиција Лос Анђелеса случајно је убила четрнаестогодишњу девојчицу која је била у гардероберу у продавници одеће Барлингтон, када су полицајци пуцали на осумњиченог у суседној просторији, а метак је прошао кроз зид и усмртио дете, саопштиле су локалне власти.
Очевици су рекли за КЦБС-ТВ да је осумњичени мушкарац изненада почео да се понаша хаотично, претио је да ће побацати предмете са горњег спрата и напао жену на бициклу око поднева у четвртак, док је продавница била пуна муштерија, пренео је АП.
Полицајци су дошли по позиву за напад, а пријављени су и пуцњи, додала је полиција, међутим, детективи на месту несреће нису нашли пиштољ.
Осумњичени је погођен из ватреног оружја и преминуо је у продавници, али је један метак прошао кроз зид и погодио девојчицу која је била у суседној радњи са својом мајком, навела је полиција.
Она је издахнула на лицу места, казао је представник полиције Доминик Чои.
"Хаотичан инцидент који је резултовао смрћу невиног детета је трагичан и разарајући за сваког ко је био умешан у инцидент. Ужасно ми је жао због губитка младог живота и нема речи које би могле да олакшају незамислив бол за породицу", казао је шеф полиције Мајкл Мур.
Он је обећао "детаљну, комплетну и транспарентну истрагу" о пуцњави.
Жена коју је напао осумњичени је приказана на ТВ снимцима са крвавим лицем и пребачена је у болницу, не зна се да ли су повреде средње или теже природе, али се зна да је имала повреде главе, руку и лица.
Полиција је такође усмртила осумњиченог у северном Холивуду у продавници Барлингтон, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала