- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Наставља се хаос у САД: Српски „једнорог“ је најновија „жртва“

© AP Photo / Sue OgrockiАлексеј Покушевски
Алексеј Покушевски - Sputnik Србија, 1920, 27.12.2021
Пратите нас
Српски кошаркаш Алексеј Покушевски послат је у здравствено-безбедносне протоколе у НБА лиги због вируса корона и доживео судбину коју и више од 170 играча у претходне две недеље.
Покушевски је један од великог броја НБА кошаркаша који су због позитивног теста или блиског контакта са неким ко је био позитиван на ковид послат у здравствено-безбедносне протоколе.
Поред њега, у екипи Оклахома Сити Тандера у истим су, засад, Џеремаја Робинсон-Ерл, Ерон Вигинс, Даријус Бејзли и Треј Мен.
Како би изашао из протокола, Покушевски мора да у њима проведе или барем шест дана, према промени правила (раније било десет дана), или да у року од два дана, са барем 24 часа разлике, буде двапут негативан на тесту.
Покушевски није ни први ни последњи играч који је упао у хаос који се тренутно дешава у америчкој НБА лиги, у којој је више од 172 играча морало у протоколе у последње две недеље.
Двадесетогодишњи српски „једнорог“ ове сезоне игра 14,5 минута по мечу и за то време бележи 4,3 поена, четири скока, 1,2 асистенције и по пола блокаде и украдене у просеку.
Американац није имао одговор, па је – изазвао тучу /видео/
Ухапшен Денис Родман
Јокић заплесао и засмејао судију, па изнервирао Хрвата /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала