- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Спрема ли Америка велики рат против Русије | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Александар МилачићАлександар Павић
Александар Павић - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2021
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих недељу дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише политиколог Александар Павић.
Годину за нама испраћамо у не баш добром сећању. Светска криза се одиграва на граници Русије и Украјине, НАТО се наводно спрема за велики рат, а то ће бити и тема последњег разговора руског и америчког председника у овој години.
Иако не можемо да кажемо да је тешка артиљерија угледала светлост дана на Балкану, у Босни и Херцеговини ситуација није нимало ружичаста. То потврђује и најезда западних изасланика у земље бивше Југославије.
О свему овоме, али и осталим дешавањима која су обележила 2021. у емисији Од четвртка до четвртка говори политиколог Александар Павић.
Како смо дошли до тешких преговора Москве са Вашингтоном о кризи у Украјини и контроли нуклеарног наоружања? Зашто је садашња криза око Украјине толико опасна да су Руси сматрали потребним да издају своје најоштрије упозорење Западу од краја Хладног рата? Како ће заоштравање између Русије и Запада утицати на наш регион? Која је функција све чешћих западних изасланика на Балкану? Каква је судбина дијалога Београда и Приштине, али и владе у Подгорици?
Спрема ли Америка велики рат против Русије | Од четвртка до четвртка
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала