- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова сага у Барселони – „убица“ свог тела прва аквизиција Арапа?

© AFP 2023 / FRANCK FIFEУсман Дембеле
Усман Дембеле - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2021
Пратите нас
Француски фудбалер Усман Дембеле могао би да напусти Барселону лета 2022. године, пошто Барселона не жели да му у новом уговору повећа примања.
Нова сага одвија се у каталонском гиганту који од драме око Лионела Месија не може да се опорави.
Када игра, Усман Дембеле један је од најбољих фудбалера Барселоне, али проблем је што Француз често одсуствује због повреда, те није играч на кога тренер може да се услони.
Ипак, таленат је неопсоран, има свега 23 године и прилику да у сезонама испред боље чува тело и да самим тим буде константнији, и ако то буде случај биће један од најбољих на свету на својој позицији (крилни нападач).
Усман Дембеле, Барселона - Sputnik Србија, 1920, 20.12.2020
Усман Дембеле – убица свог тела вредног више од стотину милиона евра
Барселона је пре неколико година, када је продала Нејмара у ПСЖ за рекордних 222 милиона долара, платила чак 130.000.000 за Француза и тренутно није ни близу оправдао уложени новац.
Ипак, Дембеле верује у свој квалитет и самим тим жели да и Барселона верује у њега, те тражи повећање плате, пренео је добро обавештени Фабрицио Романо.
Романо навода да је ситуација јако компликована јер Дембеле жели да остане, али само под својим условима, односно тражи да га каталонски клуб плати онолико колико тражи.
Познато је да Барселона финансијски не стоји најбоље, уосталом због тога нису продужилу уговор са Месијем, али новца у буџету сада има, само је питање како ће Каталонци распоредити.
За Француза су већ заинтересовани поједини премијерлигашки клубови, међу којима је и Њукасл који од доласка саудијског принца има неограничен буџет и један је од тимова који може без проблема да испуни услове Дембелеа.
Романо преноси да је ситуација поптуно отворена, те ћемо видети у ком правцу ће се даље развијати сага око брзоногог Француза.
Усман Дембеле – убица свог тела вредног више од стотину милиона евра
Протестује због расизма, а уствари – он је расиста?! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала