- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спутњик спорт има спреман пакетић – отварање у 12.00!

© Sputnik / Мария Девахина / Уђи у базу фотографијаНовогодишњи украси на улици у Москви
Новогодишњи украси на улици у Москви - Sputnik Србија, 1920, 31.12.2021
Пратите нас
Година за нама је донела прегршт спортских догађаја, узбуђења, неизвесности, драматичних момената, а Спутњик спорт је за вас припремио празнични пакетић пун занимљивих разговора, анализа, ретроспектива и најава.
Уз Спутњик спорт сте у протеклих 365 дана могли да испратите све мале и велике спортске догађаје, уживо преносе утакмица репрезентација Србије у готово свим спортовима, све тениске Гренд слем турнире, континентална и светска првенства.
У то име, Спутњик спорт вам на поклон доноси педесетак текстова уз које ћете у наредним данима уживати, док прослављате прелазак у Нову годину.
Новинари редакције Спутњик спорт су припремили разговоре са великанима попут Немање Матића, Душана Тадића, Дејана Рамба Петковића, Јоване Прековић, Марка Гудурића, Тине Крајишник, а имаћете прилику и да ближе упознате спортисте попут Страхиње Гавриловића, Јована Вулића, Јована Лазаревића...
Спутњик спорт ће прогласити и свог спортисту године, а кроз колаже ћете имати прилику да се сетите свих најважнијих сегмената из спортске 2021. године.
Срећна Нова 2022. година, хвала на поверењу и останите уз Спутњик спорт!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала