- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Никола Роквић: Љубав је извор живота | Док анђели спавају

© SputnikНикола Роквић и Марина Рајевић
Никола Роквић и Марина Рајевић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2022
Пратите нас
Гост новогодишњег издања емисије „Док анђели спавају“ ауторке Марине Рајевић Савић је поп-фолк певач Никола Роквић, син познатог фолк певача Маринка Роквића.
Никола Роквић за себе каже да је „вечити момак из блока“, будући да је рођен у Блоку 45 на Новом Београду. Иако је у почетку одбијао да се бави музиком због очеве велике присутности у медијима и пажње коју су као породица познатог певача изазивали на сваком кораку, љубав према музици је превагнула.
Први албум „Опрости мојој младости“ Никола Роквић издао је 2006. године и одмах доживео велику популарност. Има три студијска албума, од којих су прва два у фолк духу, а у трећем се потпуно пребацује у поп жанр. Најпоноснији је, како каже, на песму „Заволи“.
У емисији говори о оцу кога је недавно изгубио, љубави својих родитеља, млађем брату Марку и брату по оцу Дарију, музици, каријери, супрузи и деци, али и животним искушењима и тренутку који је код њега преломио да се окрене вери.
Поред успешне музичке каријере Никола Роквић је 2016. године ушао у воде информационих технологија. Ожењен је Бојаном Баровић, са којом има двоје деце.
Култна емисија „Док анђели спавају“, коју већ дуже од три деценије уређује и води Марина Рајевић Савић, обрађује животне приче ексклузивних гостију из различитих сфера друштва.
Емитује се сваке друге суботе у 21.00.
Док анђели спавају, 1. део
Док анђели спавају, 2. део
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала