- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Донирао бубрег суграђанки: Пријем за познатог боксера у општини Никшић

© Фото : Спутњику уступила општина НикшићПријем код председника општине Никшић Марка Ковачевић (десно) за познатог боксера Ратка Драшковића који је донирао бубрег суграђанки
Пријем код председника општине Никшић Марка Ковачевић (десно) за познатог боксера Ратка Драшковића који је донирао бубрег суграђанки - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2022
Пратите нас
Предсједник општине Никшић Марко Ковачевић уприличио је пријем за прослављеног боксера Ратка Драшковића, који је донирао бубрег суграђанки Радмили Раичевић.
Том приликом предсједник је истакао да му је велико задовољство што се састао са Драшковићем, који је показао велику људскост, солидарност али и храброст донирајући бубрег суграђанки.
„Твојим примјером људскости треба сви да се воде. Велика је част што си дио нашег друштва. Твоја хуманост никог не може оставити равнодушним. Ти си човјек великог срца, који је то доказао и бројним сличним акцијама. Ти си понос Никшића али и цијеле Црне Горе“, закључио је Ковачевић.
Предсједник Ковачевић је прослављеном боксеру поклонио икону Светог арханђела Михаила, заштитника породице Драшковић.
Драшковић је захвалио Ковачевићу на пријему, а посебно на, како је казао, изузетном поклону. Драшковић је, такође, истакао да му је драго што нова локална управа брине о свим проблемима са којима се суочавају грађани Никшића.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала