- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Пола милиона људи у САД без струје због јаке мећаве

© AP PhotoМећава
Мећава - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2022
Пратите нас
Јака снежна олуја, која је у Америци почела у недељу, на југоистоку земље је оставила око пола милиона становника без струје, сада се помера ка источној обали, док се Вашингтон и федералне службе полако затварају због непогоде, јавља данас "Форбс".
Америчка национална Метеоролошка служба издала је упозорење и предвиђа да ће у неким областима нападати од 20 до 30 центиметара снега.
Снег је, према Акју Ведеру већ пао, или се очекује да ће пасти у Балтимору, Филаделфији, деловима Делавера, Мериленда, Њу Џерзија и Вирџиније.
Из државне Канцеларије за људске ресурсе су касно синоћ рекли да ће савезне службе у главном граду бити затворене данас и да ће радницима који не раде у хитним службама бити дозвољено да не дођу на посао, али не и радницима запосленим у хитним службама, пренео је Танјуг.
Неколико школских округа у Мериленду и Вирџинији је затворено због снежне олује, а државне школе у Вашингтону ће бити затворене данас и сутра, као део великог ковид тестирања, па се отварање очекује тек у четвртак.
Последице торнада у Кентакију - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2022
СВЕТ
Нови торнадо погодио више америчких држава, има жртава /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала