- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мари љубоморан на Новака због изузећа: „Да ја нисам вакцинисан не бих га добио“

© AP Photo / Bernat ArmangueНовак Ђоковић у дуелу са Марином Чилићем на Дејвис купу 2021.
Новак Ђоковић у дуелу са Марином Чилићем на Дејвис купу 2021. - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић добио је медицинско изузеће за Аустралијан опен, а његов колега Џејми Мари имао је оштар коментар на тај податак.
„Сада крећем у Аустралију јер сам добио изузеће и спреман сам да живим и дишем тенис наредних неколико недеља такмичења“, објавио је Новак Ђоковић дуго чекану вест.
Први рекет света коначно је донео одлуку, а са њом је стигла и лавина коментара. Међу првима се огласио Џејми Мари, брат Ендија Марија, чије речи одају утисак да он сматра да Новак није добио изузеће на основу медицинског стања.
„Да сам ја тај који није вакцинисан мислим да не бих добио изузеће“, искрен је био Мари па додао да мора да верује да постоји разлог зашто је Ђоковић добио „оправдање“.
„Новаку свака част што га је добио и што ће доћи да се такмичи. На крају морамо да верујемо да има валидан разлог“, истакао је Британац.
Мари је на питања новинара одговарао након пораза на АТП купу, где је Велика Британија предвођена њим и Џоом Салисбуријем изгубила од Канаде у дублу.
Упркос сумњама британског тенисера, из Тениског савеза Аустралије раније су објаснили да је светски број један оправдано добио медицинско изузеће.
„Новак Ђоковић ће се такмичти на Аустралијан опену и на путу је за Аустралију. Ђоковић је поднео захтев за медицинско изузеће које је одобрено после ригорозног процеса прегледа који укључује два одвојена независна панела медицинских стручњака. Они су проучвали да ли је захтев у складу са препорукама аустралијске саветодавне групе за имунизацију“, огласили су се из Аустралије.
Први Гренд слем у сезони почиње 17. јануара.
Новак Ђоковић у дуелу са Марином Чилићем на Дејвис купу 2021. - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
СПОРТ
„Ђоковић прошао ригорозну проверу за медицинско изузеће“
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
СПОРТ
Званично: Новак иде на Аустралијан опен!
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
СПОРТ
Из Марбеље стиже нови знак да би Новак могао на Аустралијан опен /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала