Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Пети дан потраге за несталим младићем из Сплита: Рониоци претражују Саву /видео/

© Sputnik / Лола Ђорђевић Клуб "Готик"
 Клуб Готик - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
Пратите нас
Рониоци претражују део реке Саве испред ресторана "Сава Нова" код старог Трамвајског моста, на месту где се сумња да је нестали Сплићанин Матеј Периш скочио у воду.
У потрази за несталим младићем непрекидно учествују припадници свих надлежних организационих јединица, међу којима су Управа криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд, Полицијска испостава за безбедност на рекама, све полицијске станице на територији града, а од јутрос су у потрагу укључени и припадници Ронилачке јединице Жандармерије, саопштио је МУП.
Припадници Полицијске испоставе за безбедност на рекама заједно са колегама из Полицијске бригаде од тренутка пријаве нестанка патролним чамцима претражују реке Саву и Дунав, као и обале две реке.
Полиција наставља даљи рад на утврђивању свих чињеница и околности у вези са нестанком младића М. П. и интензивно трага за њим, наводи се у саопштењу.
Подсетимо, пети дан траје велика потрага за Сплићанином Матејем Перишом.
Младић из Сплита Матеј Периш (27) нестао је у Београду и губи му се сваки траг након што је изашао из клуба „Готик“ у ноћи између 30. и 31. децембра.
Полиција интензивно трага за младићем, чији је нестанак 31. децембра у 18 сати пријавио његов друг, а у потрагу су укључени и полицијски службеници из више организационих јединица МУП-а.
У Београду је и отац несталог младића, који је за медије потврдио да се на појединим снимцима надзорних камера појављује његов син.
Ограда испред клуба Готик у Бетон хали на Сави - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2022
СРБИЈА
Отац Сплићанина несталог у Београду: Мој син није на свим снимцима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала