Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Завршен трећи састанак Контролног тела међустраначког дијалога, наставак сутра

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗастава Србије
Застава Србије - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
Пратите нас
Трећи састанак Контролног тела међустраначког дијалога на којем је учествовао и председник Народне скупштине Ивица Дачић завршен је око 16:30 часова у парламенту.
Учесници састанка нису давали изјаве.
За сутра је заказан нови састанак, на којем се очекује и коначан договор о броју чланова бирачких одбора из редова ванпарлламентарне опозиције која је учестовала у разговорима.
На састанку су учествовали председник СДС Борис Тадић, лидер Двери Бошко Обрадовић, те заменик председника СРС Александар Шешељ.
На састанку су били поред представника власти и заступници ДСС, Заветника, Здраве Србије, Доста је било, као и Странке модерне Србије.
То је био трећи састанак који се одвија у Парламенту, а до сада се медијима званично представници Контролног тела нису обраћали.
Контролно тело би требало да прати примену Споразума који је потписан у оквиру међустраначког дијалога, а како је раније речено у његовом саставу су поред потписника документа и представници Владе, Министарства државне управа и локалне самоуправе, РИК и три представника "других опозиционих странака које за то покажу интерес".
Мапа Балкана - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала