Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Стране службе се умешале у нереде у Казахстану, овде се то неће десити /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је да су се у Казахстану умешале стране службе различитих великих сила и додао да се немири и нереди по Србији попут оних у Казахстану овде неће десити.
Вучић је говорећи о предстојећим председничким изборима у Србији казао да његови политички противници не мисле да могу да победе кандидата који је за прогрес и просперитет Србије, али да то говоре, јер се надају да ће неко са стране огромним новцем да их погура да чине немире и нереде по Србији попут оних у Казахстану, али да се то овде неће десити.
"Не мисле они да могу да победе кандидата који је за прогрес и просперитет Србије, нису они толико глупи и необавештени", истакао је Вучић одговарајући на питање поводом тврдњи његових политичких опонената да ће он изгубити изборе у априлу.
Вучић је напоменуо да су избори за председника далеко, а далеко је и расписивање и да ће се видети ко ће бити кандидати и ко ће да побеђује, а ко да губи.
"Они то говоре јер се надају да ће неко са стране огромним новцем да их погура да чине немире и нереде по Србији не би ли направили несто попут онога у Казахстану где ћете имати на стотине или хиљаде мртвих и разорену земљу за много година унапред", указао је Вучић, а пренео Танјуг.
Протести у Казахстану - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2022
СВЕТ
Пети дан немира у Казахстану: Полиција успоставља ред у градовима, мировњаци стигли у помоћ /видео/
Зграда Министарства спољних послова Русије  - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2022
РУСИЈА
Москва: Збивања у Казахстану покушај осмишљен споља да се силом поткопа целовитост земље
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала