Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

У несрећи код Крушевца 16 повређених, сви на кућном лечењу /фото/

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолицијско возило под ротацијом
Полицијско возило под ротацијом - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2022
Пратите нас
У несрећи код Крушевца, када је аутобус превозника „Житија турс“ синоћ слетео са пута и преврнуо се у близини села Велики Купци, није било теже повређених и сви су послати на кућно лечење, изјавио је доктор Савко Марковић, помоћник директора Опште болнице у Крушевцу.
Он је за Танјуг навео да је служба Хитне помоћи први позив добила синоћ у 21.37 сати и додао да су одмах на терен изашле три екипе, те да су први пацијенти врло брзо довезени на преглед у службу Хитне помоћи, а после тога у Ургентни центар Опште болнице Крушевац.
Прецизирао је да је у Ургентном центру до око три сата после поноћи укупно прегледано 16 пацијената и истакао да су сви они адекватно дијагностички обрађени и терапијски збринути.
Након тога је, како је додао, шесторо пацијената послато на кућно лецење, а десеторо упућено на додатне прегледе - петоро код ортопеда и исто толико код дежурног хурурга.
„Тамо су додатно прегледани, обрађени, збринути. Пошто се већином ради о контузионим повредама и лакшим лезијама, није било потребе за хоспитализацијом тако да су свих десеторо такође, после прегледа и збрињавања, послати на кућно лечење“, додао је Марковић.
Снег на улицама Београда - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2022
СРБИЈА
Хаос код Батајнице: Возила слећу с клизавог пута /видео/
Снег на улицама Београда - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2022
ДРУШТВО
Стање на путевима у Србији: Не крећите без ланаца и додатне опреме, хиљаду људи тренутно на терену
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала