- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Ђоковић осваја Нетфликс: Аустралијска голгота тема нове серије

© REUTERS / ASANKA BRENDON RATNAYAKEНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2022
Пратите нас
Српски тенисер Новак Ђоковић и дешавања кроз која је прошао у Аустралији због проблема с визом и невакцинацијом биће у средишту предстојећег Нетфликсовог документарног серијала, преносе британски медији.
Екипа документарца већ је отпутовала у Аустралију како би започела снимање „најексплозивнијег почетка тениске сезоне у последњих неколико година“, због ситуације кроз коју је Ђоковић прошао.
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2022
СПОРТ
Шта се спрема у Аустралији? Ђоковићу и Медведеву лако, Надала и Србе чека „паклен пут“
Овај документарац замишљен је као тениска верзија веома популарног документарца о Формули 1 „Drive to survive“, чији је извршни продуцент Џејмс Геј Рис.
„Сниматељи су већ у Аустралији и прате драму који се догађа са светским тенисером бројем један. Они ће, све време, бити уз Новака, имаће приступ и забрањеним деловима попут свлачионица, соба за опоравак, ложа за играче“, наводи се у саопштењу.
Скот Морисон - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2022
СПОРТ
Сатирични портал се нашалио са премијером Аустралије и „подржао“ Новака
Британски медији такође тврде да су се спортски актери удружили да подрже овај пројекат, за који се очекује да буде емитован на Нетфликсу током 2023. године, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала