- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Гласне експлозије у иранским градовима: Тресли се врата и прозори, власт тврди да је узрок невреме

CC0 / Pexels/Mary Taylor / Младић који је зачепио уши рукама
Младић који је зачепио уши рукама - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2022
Пратите нас
Гласне експлозије које су могле да се чују рано јутрос у неколико градова на западу Ирана биле су последица невремена које је изазвало панику међу неким становницима, изјавио је данас званичник министарства унутрашњих послова.
„Након разговора са релевантним безбедносним и војним агенцијама, утврђено је да су звуци изазвани грмљавином и муњама. Није десио никакав посебан инцидент“, рекао је Маџид Мирахмади за новинску агенцију ИРНА, преноси Ројтерс.
„Интензитет звука у појединим местима био је такав да су се врата и прозори на кућама тресли, а људи су напуштали своје куће“, саопштио је новински сајт „Рокна“ на Телеграму.
Гувернер западног града Асадабада одбацио је раније данас могућност да је грмљавина узрок пријављених гласних експлозија које су се чуле у неколико иранских градова и места.
Ројтерс наводи да су иранске власти, после неколико сличних инцидената који се догађају последњих месеци, саопштиле да иранска војска одржава ненајављене вежбе противваздушне одбране, поводом растућих тензија око иранског нуклеарног програма са Израелом и Сједињеним Америчким Државама, пренео је Танјуг.
Пројектили Иранске револуционарне гарде. - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2021
СВЕТ
„Велики пророк“: Иран лансирао 16 балистичких ракета због претњи Израела /видео, фото/
Израел, војска - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2021
СВЕТ
Одабране мете, спремне три милијарде евра: План Израела за напад на Иран
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала