- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вучелић и Вазура још пет година на челу Партизана

© Tanjug / DIMITRIJE GOLL Милорад Вучелић и Милош Вазура
Милорад Вучелић и Милош Вазура - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Партизан одржао је Скупштину у просторијама у СЦ „Телеоптик“ на којој је председнику Милораду Вучелићу указано поверење у виду новог петогодишњег мандата, као и генералном директору Милошу Вазури.
Истовремено, изабрани су нови чланови Скупштине, Ивица Краљ, Игор Дуљај, Горан Пандуровић, Дејан Русмир, Ивица Илиев, Вања Радиновић, Горан Каденић, проф. др Небојша Бојовић и Ковиљко Хајдер, док ће у саставу Скупштине клуба и даље бити Иван Ћурковић, Бранко Рашовић, Жарко Зечевић, генерал Драган Паскаш и Милан Обућина.
На поменутом заседању Партизан је изабрао нови Управни одбор у коме су, између осталих, проф. др Владимир Ђукић, директор КБЦ „Драгиша Мишовић“, легенда клуба Горан Пандуровић, као и Вељко Михаиловић.
Чланови Скупштине изгласали су нов састав Надзорног одбора на челу са адвокатом Вељком Делибашићем, потпредседником Адвокатске коморе Србије.
На челу Правне комисије клуба је адвокат Драган Палибрк, а у Комисији за ветеране су фудбалске легенде Небојша Ушке Вућићевић, Мирслав Вулићевић и Аца Трифуновић, док су у Комисји за маркетинг Предраг Вујовић, Предраг Поповић и Марко Павловић.
Подсетимо, претходна изборна седница одржана је у јуну 2017. године, а тада изабраном руковоству указано је поверење у виду мандата до лета 2022. године.
Милорад Вучелић је од 2014. године део најужег руковоства црно-белих, а функцију председника обавља од 2016. године када је наследио Ивана Ћурковића, од тада почасног председника клуба из Хумске.
Српски нападач Душан Влаховић  - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2022
СПОРТ
Влаховић промашио први пенал у каријери, па сјајним лобом наставио серију голова /видео/
Дуел Кристијана Роналда и Саше Лукића - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2022
СПОРТ
Србија неочекивано добила још једну десетку, а за све је „крив“ Хрват
Кристијан Ериксен - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2022
СПОРТ
Колевка фудбала пружа руку човеку који је „предриблао“ смрт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала