- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев одржао лекцију Аустралијанцима: „Неко има низак коефицијент интелигенције“ /видео/

© REUTERS / ASANKA BRENDON RATNAYAKEРуски тенисер Данил Медведев
Руски тенисер Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2022
Пратите нас
Руски тенисер Данил Медведев рекао је да је разочаран понашањем публике на сусрету против Ника Кирјоса у другом колу Аустралијан опена.
„Нисам љут, већ сам разочаран. Нормално је да сви искусе то када играју против домаћег фаворита, и то против Ника. Али било је много момената на мом сервису, после промашеног првог, када су људи навијали као да сам већ одсервирао дуплу грешку. Нису то сви радили, али они који јесу имају низак коефицијент интелигенције“, рекао је Медведев за Евроспорт после дуела.
Руски тенисер поново је осетио на кожи како је играти против домаће публике која често зна да пређе границу културног у тренуцима када жели да дâ подршку миљенику - овога пута Кирјосу.
Медведев је на почетку интервјуа истакао да је срећан што је победио, а како није могао да чује друго питање, замолио је публику да се стиша јер му питање ипак поставља бивши шампион Џим Куријер.
„Људи, не чујем га ништа. Покажите мало поштовања према Џиму Куријеру, он је освајао овај турнир. Ако некога поштујете, поштујте њега. Пустите га да говори“, рекао је иронично руски тенисер.
Медведев је после велике борбе и четири сета победио Ника Кирјоса и у трећем колу играће против Ботика ван де Зандсхулпа.
Кирјос се свађао, погађао немогуће, али није могао против Руса – Медведев у трећем колу!
Федерални суд објаснио због чега је Ђоковић депортован из Аустралије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала