- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звиждуци за директора Аустралијан опена: „Није тачно да ћемо платити Новаку“

© AP Photo / Hamish BlairКрег Тајли и Новак Ђоковић
Крег Тајли и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2022
Пратите нас
Крег Тајли, директор Аустралијан опена, добио је звиждуке када се појавио у комплексу турнира, а затим је у интревјуу појаснио да информације да ће Новаку Ђоковићу платити легалне и трошкове пута – нетачне.
Тајли се појавио први пут у јавности како би уручио поклон и цвеће домаћој тенисерки Саманти Стосур која се после дугогодишње каријере повукла из професионалног спорта.
Директор Аустралијан опена налази се на удару због случаја „Новак Ђоковић и Аустралија“, с обзиром да сноси велику кривицу због свега што се догађало у последње две недеље.
Тајли је затим отишао да дâ интервју и први пут је одговарао на питања новинара. Једно је било и у вези тога да ће Аустралијан опен платити легалне и трошкове пута најбољем тенисеру света.
„Видео сам то и не желим да улазим детаље финансијских договора које имамо са играчима, али ти наводи једноставно нису тачни“, рекао је Тајли.
На питање да ли постоји одговорност организатора за све кроз шта је прошао Ђоковић, Тајли је истакао да ће се са поносом освртати на овогодишњи турнир.
„Говорили смо о томе већ. Сада настављамо даље, фокусирани смо на турнир и сјајне две недеље тениса“, додао је.
На крају разговора Тајли је казао да не размишља о оставци, упркос једне од највећих драма у историји тениса.
„Фокусиран сам на турнир који је у току. Поносан сам што могу да стојим данас овде, на све што је тим урадио и како турнир за сада изгледа. Иза нас су четири фантастична дана. Надам се да ће и наредних 10 проћи у истом маниру.“
Федерални суд објаснио због чега је Ђоковић депортован из Аустралије
Британци пишу: Ђоковић тужи Владу Аустралије – тражи 3,8 милиона евра
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала