- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Америка улази у црвену зону Русије – корак до хаоса | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / Ivan SekretarevЗаставе САД и Русије
Заставе САД и Русије - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих седам дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише новинар и публициста Синиша Љепојевић.
Џозеф Бајден упозорава да би могуц́а инвазија Русије на Украјину повукла најтеже последице по свет од Другог светског рата. Британски премијер је под притиском да поднесе оставку али укида ковид мере. Црна Гора поново кључа, а Додик је поново на мети Кристијана Шмита. Кува ли се све ово у истој кухињи?
У емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ Љепојевић оцењује ситуацију на руско-украјинској граници и шта Џозеф Бајден постиже својим претњама и санкцијама Владимиру Путину? Да ли Америка жели да ратује са Русијом до последњег Украјинца? Какве последице можемо да очекујемо ако САД забрани руским банкама да обављају трансакције у доларима и искључе је са СВИФТ-а? Да ли је Борис Џонсон на мети центара моћи управо због политике укидања свих ограничења због ковида 19? Има ли краја институционалној кризи у БиХ? Хоће ли Кристијан Шмит посегнути за Бонским овлашћењима? Које су опције за решење политичке кризе у Црној Гори? Да ли ће Новак Ђоковић играти на Вимблдону?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Америка улази у црвену зону Русије – корак до хаоса | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала