- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Има ли решења за ситуацију у Украјини /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Ако Вашингтон забрани руским банкама коришћење долара то ће довести до колапса међународног тржишта поготово када су енергенти и сировине у питању, оцењују економисти.
Криза власти у Црној Гори се наставља — стигао захтев из коалиције „Црно на бијело“ за ванредну седницу 4. фебруара, међутим, дан раније ће се изјашњавати о разрешењу Абазовића. Вечерас поново протести.
Ентони Блинкен, уочи сусрета са Сергејем Лавровом у Женеви, у Украјини разматра „методе обуздавања Русије“. Ово је још један потез којим се врши притисак на Москву како би се Русија натерала на уступке, кажу стручњаци.
Берлускони се кандидује за председника Италије и покренуо је кампању коју је назвао „Операција веверица“. Ово су неуобичајена времена која захтевају неуобичајене приступе, оцењују политиколози Берлусконијев нови приступ.
Планирано увођење 5Г интернет мреже на аеродромима у Америци поново одложено јер авио-компаније тврде да угрожава безбедност авиона. Откривамо — шта стоји иза те одлуке и колика је штета начињена?
Драматична сведочења: Спасиоци на српским планинама све чешће у акцији.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала