- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кривокапић и Абазовић иду на саслушање - због кокаина

© AP Photo / Risto BozovicПремијер Црне Горе Здравко Кривокапић и потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић и потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2022
Пратите нас
Одбор за безбедност и одбрану Скупштине Црне Горе одлучио је данас да саслуша премијера Здравка Кривокапића, потпредседника владе Дритана Абазовића и челне људе полиције, тужилаштва и АНБ-а у вези са последњим случајем заплене око 500 килограма кокаина.
Одлука о контролном саслушању у вези заплене око 500 килограма кокаина донета је једногласно.
Реч је о коакину који су 12. јануара открили радници компаније Воли у кутијама банана и о томе обавестили полицију.
Раније је из Управе прихода и царина саопштено да је брод, у којем се налазила пошиљка банана, упловио у Луку Бар 2. јануара.
Председник Одбора Милан Кнежевић саопштио је на седници тог скупштинског тела да би, да су надлежни радили свој посао, данас био ухапшен Драган Бокан, "по истом принципу по ком је ухапшен Будимир Крстовић", или би, како је рекао, Крстовић био пуштен да се брани са слободе, пренео је портал РТЦГ.
Ако су чланови породице Крстовић, како је рекао, невини у затвору, они би такође требало да буду пуштени да уз јемство доказују слободу.
Иначе, на седници се отворила и расправа о актуелној политичкој ситуцији и односу Демократа Алексе Бечић аи УРЕ Дригана Абазовића.
Вербално су се обрачунали Конатар и Милатовић на тему ко је издајник, ко је преговарао ДПС Мила Ðукановића и ко само чува фотељу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала