- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Циципас „одговорио“ Српкињи: Немам појма, било је потпуно неочекивано

© AP Photo / Hamish BlairСтефанос Циципас
Стефанос Циципас - Sputnik Србија, 1920, 22.01.2022
Пратите нас
Грчки тенисер Стефанос Циципас прокоментарисао је одлуку Маријане Вељовић да му додели опомену због наводне недозвољене комуникације са својим тренером, индиректно оптужвши Српкињу за то да њен потез није био оправдан.
Вељовићева је у другом сету дуела Циципаса и Пера опоменула Грка због наводног „коучинга“, нечега за шта је 23-годишњак из Атине оптуживан више пута током каријере.
Немам појма. Насмејао сам се јер сам мислио да је ситуација била смешна због позиције на којој сам био на терену. Био сам баш далеко од свог тренера, а био сам му и окренут леђима, тако да сам се насмејао јер нисам знао одакле је дошла та одлука. Било је потпуно неочекивано“.
Циципас је прокоментарисао и то да тенисери које прате камере Нетфликса, компаније која снима филм о тениском свету, углавном побеђују.
„Мислим да би онда чешће требало да буду ту. Шта да вам кажем? Сјајно је што су са нама“.
Што се тиче меча, тренутно четврти тенисер планете истиче да му је лакат са којим је имао проблем крајем прошле и почетком ове године добро.
„Леп је осећај играти и бити део најбољих 16. Срећан сам данашњим дуелом. Мислим да у одређеним деловима меча мој противник није радио толико напорно како би освојио поен као што сам ја. Он је више веровао у један ударац, добро сервирао и погађао сјајне ударце. Срећан сам начином на који сам се са тим изборио. Он сигурно није толико морао да ради како би освајао поене као што сам ја, али ми се то на крају исплатило јер сам био стрпљив када је то било најпотребније“, објаснио је Грк.
Циципас у осмини финала Аустралијан опена игра против Американца Тејлора Фрица.
Срушио је Ђоковићев сан, али је пре свега – човек: „Жао ми је због Новака“
Умало туча на Аустралијан опену! /видео/
Огласио се Вајда: Велика неправда, допринели су и медији – али Новак још није рекао последњу реч
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала