- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вече бруталних потеза поделило јавност у Америци /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићЛопта у обручу
Лопта у обручу - Sputnik Србија, 1920, 22.01.2022
Пратите нас
Ноћ између петка и суботе поделила је јавност у Сједињеним Америчким Државама након два потеза у НБА лиги која је један део схватио као безобразне и немарне, а други као дешавања у жару борбе.
Прва ситуација десила се на утакмици између Орландо Меџика и Лос Анђелес Лејкерса (105:116), када је Тејлен Хортон-Такер фаулирао рукија Џејлена Сагса.
Хортон-Такер је кренуо да изблокира Сагса, али је уместо лопте, на коју је највероватније кренуо, покупио обе руке Сагса са обе своје руке и тиме младог бека оборио на земљу.
Кошаркаш Орланда је изузетно незгодно пао на раме и главу, али је на срећу избегао тежу повреду.
Друга ситуација десила се током утакмице између Милвоки Бакса и Чикаго Булса (94:90), када је бек домаћина Грејсон Ален руком ошамарио Алекса Каруза по глави.
Баш као и у претходној ситуацији, дефанзивац је кренуо на лопту, али није дошао до ње већ до противникових руку, само сада, претпоставља се у жели да дође до блокаде, несрећног Каруза ударио шаком у главу.
Због ових потеза Хортон-Такер је добио само неспортску грешку, док је Ален искључен. Да ли је то било праведно или не – процените сами.
Јокић је поново показао да није са ове планете, али – узалуд /видео/
Београд на добром путу да замени Берлин
Сва генијалност Николе Јокића /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала