- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кнежевић: Неопходно прекинути сукоб на релацији Кривокапић-Абазовић

© Фото : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenМилан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе
Милан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2022
Пратите нас
Председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта, Милан Кнежевић, изјавио је да је за решење актуелне кризе неопходан разговор, па макар о техничкој Влади и одређивању датума превремених парламентарних избора.
„Верујемо да би било неопходно да се прекине сукоб на релацији Кривокапић-Абазовић, као и између осталих представника парламентарне већине, те да се кроз разговор покуша доћи до решења. Уколико се успе изаћи из зачараног круга оптужби између Кривокапића и Абазовића, лако се можемо договорити“, рекао је Кнежевић за Радио Црна Гора.
Кнежевић је потврдио да ће Демократски фронт да гласа за смену потпредседника Владе Црне Горе Дритана Абазовића, али и за скраћење мандата Скупштини, уколико не буде договора унутар парламентарне већине.
„Сматрамо да скраћење мандата Скупштини и одређивање датума превремених парламентарних избора подразумева формирање техничке владе која би требало да спроведе те изборе“, навео је Кнежевић.
Он је додао и да је Демократски фронт пристао да буде, како је казао, део експеримента Кривокапић-Абазовић у прошлог години, али да овог пута неће пристати ни на какве уцене и понижавања, пренео је портал РТЦГ.
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 22.01.2022
РЕГИОН
Кабинет премијера Црне Горе: ДПС и УРА интерeсује само сопствено закулисно деловање
Потпредседни Владе Црне Горе Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 22.01.2022
РЕГИОН
Абазовић: Правимо владу помирења, сви су добродошли
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2022
РЕГИОН
Кривокапић: Абазовић ми обећао да ме никада неће издати
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала