- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Љубинка Милинчић: Руске ракете пред америчким вратима

© SputnikЉубинка Милинчић
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 26.01.2022
Пратите нас
У новом издању емисије Љубинке Милинчић „Мој поглед на Русију“ сазнаћете да ли су руске ракете већ пред америчким вратима, када је заправо руски медвед ставио шапу на Црну Гору и како је једна песма магично деловала на војнике.
Љубинка Милинчић у новој епизоди емисије „Мој поглед на Русију“ обрађује следеће теме:
Да ли су руске ракете већ пред америчким вратима
Данима се већ говори да ће, уколико Америка негативно одговори на Путинов предлог, Русија поставити своје базе у Венецуели и на Куби. Али, то уопште није неопходно, руске ракете се вeћ налазе тамо где треба.
Како је „руски медвед“ ставио шапу на Црну Гору
Атлантски савет се, преко својих медија, упорно труди да објасни Црној Гори колико је руски утицај на њу штетан, поготову откад је, после уласка државе у НАТО, на њу ставио шапу руски медвед. Не знају да је Русија била одувек ту и да ће заувек остати.
Магично дејство једне љубавне песме на војнике
Пре пуних 80 година, Константин Симонов је написао песму „Чекај ме“. Та песма преведена је на 35 језика и до данашњег дана се сматра једном од најлепших руских поема. С том песмом у џепу су војници одлазили у бој сигурни да их метак неће погодити.
Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“, у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Мој поглед на Русију, 26. 1. 2022.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала