Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Бошко Обрадовић представио председнички програм

© Tanjug / ZORAN ZESTICЛидер Двери Бошко Обрадовић
Лидер Двери Бошко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2022
Пратите нас
Лидер Двери Бошко Обрадовић званично је, на дан славе покрета, Савиндан, представио своју председничку кандидатуру и најавио званичан почетак кампање.
Обрадовић је у Београду на обележавању славе рекао да није случајно да баш на Савиндан званично представља председничку кандидатуру у име Двери и Патриотског блока, подсећајући да је пре 23 године основан часопис „Двери“ и да од тада странка стоји на „светосавском темељу и на три политике — љубав према породици, отаџбини и слободи“.
Он је рекао и да преузима личну одговорност да кандидује, како је навео, потпуно другачију и нову визију Србије.
Казао је да верује у српски народ и себе, да председнички програм има пет тачака, оцењујући да око њега може да се обједини већина народа.
„Да државу вратимо народу, да у Србији вратимо правду и да обичан човек и његова породица буду заштићен законом, да народу вратимо понос, да се поносимо и својим језиком и својим писмом и својом историјом и својом традицијом“, навео је Обрадовић.
Обрадовић је новинарима рекао и да се залаже за заштиту пољопривредника, домаћег предузетника и привредника опште.
„Да заштитимо животну средину, да будемо еколошке патриоте и да грађанима обезбедимо здраву воду, ваздух и храну“, рекао је Обрадовић и додао да се залаже за слободне институције, медије и поштене изборе, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала