- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан довео талију – у Хумску се враћа човек који је синоним за трофеје /фото/

© Фото : ФК ПартизанЉубомир Фејса
Љубомир Фејса - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Партизан добио је прво појачање у зимском прелазном року и то какво. У Хумску се враћа Љубомир Фејса, човек који је гаранција за освајање трофеја, а договорена је сарадња на годину и по дана.
Љубомир Фејса ће се у току четвртка придружити тиму Александра Станојевића на припремама у Белеку, саопштио је Партизан на званичном Твитер профилу уз фотографију генералног директора Милоша Вазуре и новог појачања.
Искусни везиста је током богате каријере осим Партизана бранио боје Олимпијакоса, Бенфике, Алавеса, Ал Хилала и освојио је рекордних 23 трофеја, а у Партизану ће носити број 15.
У којем год клубу да је играо бивши репрезентативац Србије гарантовао је успех. Са Партизаном је у периоду од 2008. до 2011. године освојио три титуле првака Суперлиге, има и два трофеја Купа Србије.
Са Бенфиком је чак пет пута био шампион, има и исто толико освојених трофеја у купу, као и три Суперкупа Португалије.
© Фото : ФК ПартизанЉубомир Фејса и Милош Вазура
Љубомир Фејса и Милош Вазура - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2022
Љубомир Фејса и Милош Вазура
Са Олимпијакосом је исто као и са Партизаном трипут био најбољи у првенству, освојио је и два Купа Грчке.
„Изузетно смо задовољни што је Љубомир Фејса прихватио позив из Партизана, односно позив да се врати својој кући после толико година у иностранству. Није било лако ангажовати га, јер се ради о играчу са изузетном каријером, трофејном шампиону, који је постизао успехе где год да је играо. Посао нам је отежевала и чињеница да је слободан на тржишту и да нисмо једини клуб који му је послао званичну понуду, али је наш стручни штаб инсистирао да баш он буде тај кога ћемо довести, јер се по свим параметрима уклапао у жеље тренера Алексадра Станојевића. Учинили смо све да га вратимо његовој кући, имали и велико разумевање самог играча чија је велика жеља, и поред много уноснијих понуда других клуова, такође била од велике важности. Верујемо да ће Фејса својим изузетним квалитетом, искуством и професионализмом значајно допринети у дометима и циљевима тима, пре свега освајају шампионске титуле и важним мечевима у Лиги конфереција“, поручио је генерални директор Партизана Милош Вазура.
Партизан ће са Фејсом сасвим сигурно добити на квалитету, уједно и на искуству које има 33-годишњи везиста и на тај начин ће покушати да прекине доминацију Црвене звезде која је у претходне четири године освојила исто толико титула.
Подсетимо, црно-бели тренутно имају пет бодова предности у односу на љутог ривала.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2022
СПОРТ
„Он је гладан, љут, никада задовољан“ – и он је најубојитије оружје из Србије!
Футсалери Русије - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2022
СПОРТ
Русија разбила Хрватску на Европском првенству!
Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
СПОРТ
Златан „пропитао“ новинара и дао свој суд о случају „Ђоковић“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала