- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Нова тинејџ серија истражује зашто не постоји Блок 27

© Фото : DUNJA_DOPSAJ / FIREFLY promoБлок 27
Блок 27 - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2022
Пратите нас
Нова тинејџерска серија која ускоро стиже на телевизијске екране мистерија је која нас увлачи у нови, до сада неистражени свет у покушају да пронађе одговор на питање зашто не постоји Блок 27.
Током шест епизода о тинејџерима које тумаче млади натуршчици Ема Пендлбери, Вељко Илинчић, Стефан Лазић и Андреј Јововић истражује се нестанак четрнаестогодишњег Растка у блоковима Новог Београда и открива тајна о блоку који заправо не постоји.
Креатор серије је Иван Кнежевић, редитељска палица је поверена Милици Томовић и Момиру Милошевићу, а сценарио потписују Иван Кнежевић, Борис Гргуровић, Љубица Луковић и Бобан Јевтић.
Остале улоге у ТВ серији Блок 27 су поверене Ивани Младеновић, Александру Глигорићу, Душану Милошевићу, Страхињи Костић, Катарини Марковић, Миловану Филиповићу, Татјани Кецман, Горану Смакићу, Бојани Зечевић, Бранку Ђурићу и многим другима.
© Фото : DUNJA_DOPSAJ/FIREFLY promoБлок 27
Блок 27 - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2022
Овај заједнички пројекат продукцијске куће Фајрфлај и Телекома Србије, премијерно ће бити емитован викендом од 19. фебруара на каналу Суперстар ТВ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала