- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Филхармонијски концерт са Немањом Радуловићем распродат за четири минута

© Sputnik / Владимир Вяткин / Уђи у базу фотографијаСрпски виолиниста Немања Радуловић у Москви
Српски виолиниста Немања Радуловић у Москви - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Пратите нас
Улазнице за догађај сезоне Београдске филхармоније, наступ са Немањом Радуловићем, распродате су за пола сата, а преко онлајн система за мање од 4 минута.
Огромно интересовање било је очекивано, па се пред Београдском филхармонијом формирао ред од више стотина метара, а први су пристигли пре 7 ујутро.
© Фото : Marko DjokovicРед испред Београдске филхармоније формирао се пре седам часова
Ред испред Београдске филхармоније формирао се пре седам часова - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Ред испред Београдске филхармоније формирао се пре седам часова
Немања Радуловић, миљеник целог света, наступиће са Београдском филхармонијом 4. фебруара на Коларцу, под управом диригента Данијела Рајскина. Извођење једног од најчувенијих дела свих времена, Концерта за виолину и оркестар Чајковског, биће тачка поновног сусрета Радуловића и Рајскина.
© Фото : Marko DjokovicРед испред Београдске филхармоније формирао се пре седам часова
Ред испред Београдске филхармоније формирао се пре седам часова - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Стални гостујући диригент Београдске филхармоније предводио је незаборавни наступ Немање са Филхармонијом на Коларцу 2016. године након чега је уследило заједничко гостовање у Москви, у чувеној Сали Чајковски поводом отварања концертне сезоне Московског симфонијског друштва. Београдском и московском наступу из 2016. године и извођењу Хачатуријановог концертантног дела, претходило је извођење Бруховог Концерта број 1, под управом диригента Еиђија Оуеа.
Сазнајте и шта Немању Радуловића посебно нервира, ком писцу се изнова враћа, да ли врат уме да заболи од виолине, али и који му је био омиљени предмет у основној школи.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала