- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јовић одлази у Енглеску? Мадриђани су исказали став

© AP Photo / Paul White Лука Јовић
 Лука Јовић  - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Пратите нас
Српски фудбалер Лука Јовић могао би да последњег дана зимског прелазног рока напусти Реал Мадрид и пресели се у редове енглеског премијерлигаша Евертона, али је његов тренутни клуб засад против те опције.
Евертон је последњег дана прелазног рока направио неколико потеза, а најзвучније је било довођење Френка Лампарда на место менаџера, уместо недавно отпуштеног Рафе Бенитеса.
Светски медији пренели су да се ради на довођењу везисте Манчестер јунајтеда Донија ван де Бека и офанзивног везног Тотенхема Делеа Алија, али и на томе да се Лука Јовић пресели на Острво.
Двадесетчетворогодишњи српски фудбалер је у Реал дошао из Франкфурта за тада рекордних 60 милиона евра за једног Србина, али у Мадриду није испунио очекивања, али ни добио праву прилику.
Сада би, уколико се писања медија испоставе тачним, могао да путем позајмице пређе у Карамеле и покуша да каријеру врати на прави пут.
Међутим, информације које долазе из Шпаније говоре да Реал није спреман да се растане са репрезентативцем Србије ни у виду шестомесечне позајмице.
Бивши нападач Црвене звезде је ове сезоне наступио на 15 утакмица у свим такмичењима, али је на терену провео само 432 минута и за то време постигао један гол и додао две асистенције.
Прелазни рок се у већини најјачих лига света завршава у поноћ између 31. јануара и 1. фебруара.
Звезда доводи Србина из Бајерна
Охи поново стрелац, али Звезда није издржала против Украјинаца /видео/
Канада слави момка из Книна – пала је и Америка! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала