- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Зверев је пао на испиту: „Притисак!“

© AP Photo / Luca BrunoАлександар Зверев, немачки тенисер, после победе над Новаком Ђоковићем у Торину 2021.
Александар Зверев, немачки тенисер, после победе над Новаком Ђоковићем у Торину 2021. - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2022
Пратите нас
Александар Саша Зверев дошао је на Аустралијан опен као један од фаворита за титулу, али је елиминисан већ у осмини финала. Након завршеног првог Гренд слема у сезони Немац је видно разочаран, а као један од разлога за неуспех наводи и велики притисак.
Новак Ђоковић сачувао је прво место иако није учествовао на Аустралијан опену, јер је најпре Зверев испао у осмини финала, а касније у финалу и Данил Медведев.
Ипак, Рус није разочарао, али се од Немца очекивало далеко више. Елиминисао га је Денис Шаповалов и срушио му сан о првом месту.
Зверев је добро знао да му титула доноси и лидерску позицију, а управо је то према његовом мишљењу један од разлога зашто није успео да оде даље на турниру.
Знам да сам имао лош Аустралијан опен, али окренуо сам нови лист. Био сам под великим притиском, сви су ми говорили да могу да постанем број један. Разочаран сам резултатом“, искрен је био Зверев.
Није крио немачки тенисер да би више волео да је он играо у финалу, али да је тенис у борби за титулу био спектакуларан.
Гледао сам финале, иако бих више волео да сам га ја играо. Рафа је био невероватан. Морамо да честитамо и Данилу који је такође био сјајан“, закључио је Зверев.
Немац руског порекла имао је сјајну сезону због чега је и био фаворит у Аустралији, али пораз је сада иза њега с обзиром да игра турнир у Монпељеу.
Шпански тенисер Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
СПОРТ
Сепаратиста критиковао Надала: „Мука ми је од њега!“
Новак Ђоковић током Мастерса у Паризу - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
СПОРТ
Беране славе Новака – уз речи патријарха Павла /фото/
Ема Радукану - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
СПОРТ
Британка освојила Америку и живот јој се претворио у пакао: „Одузета ми је слобода“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала