- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Да ли је америчка војна база у Албанији претња за Србију /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Америка најавила да ће у Албанији бити формирана војна база – и због њеног доброг географског положаја, али и снажног партнерства које САД имају с албанским снагама за специјалне операције. Да ли је то претња за Србију?
„Амерички аналитички центар“ објавио предлог мера у девет корака против Русије у случају могућег напада на Украјину. То је покушај да се утиче на Конгрес у правцу максималног заоштравања против Москве на свим фронтовима, кажу аналитичари.
Посланици црногорског парламента на ванредној седници нису расправљали о иницијативи за смену Дритана Абазовића – јер дневни ред није усвојен. Сутра је дан Д за опстанак владе Здравка Кривокапића, јавља наш дописник из Подгорице.
Лондон жели да поново ојача војни ангажман у БиХ. Американци не могу да воде више операција широм света истовремено, а проблем је и у томе што се све поново дешава баш у изборној години, објашњавају политиколози.
Ускоро стиже резолуција ЕУ о праву на поправку техничких уређаја, што ће приморати произвођаче да на робу као што су нпр. веш машине лепе етикете о очекиваном року трајања. Истражујемо – да ли ће ова мера заживети и у Србији?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала