- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Зашто Лондон жели поново да појача војни ангажман у БиХ /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Амерички аналитички центар објавио предлог мера у девет корака против Русије у случају напада на Украјину. То покушај да се утиче на Конгрес у правцу максималног заоштравања на свим фронтовима против Москве, кажу аналитичари.
Посланици црногорског парламента на ванредној седници нису расправљали о иницијативи за смену Дритана Абазовића јер дневни ред није ни усвојен. Сутра је „дан Д“ за опстанак владе Здравка Кривокапића.
Лондон жели поново да појача војни ангажман у БиХ. Ово треба гледати из угла што САД не могу да воде више операција широм света истовремено, а проблем је и што се то догађа поново баш у изборној години, кажу политиколози.
Почели радови на гасоводу између Србије и Бугарске, с циљем да се омогући снабдевање гасом из нових извора. То је геополитички пројекат који ЕУ финансира како би се смањила набавке гаса из Русије, сматрају стручњаци.
Ускоро стиже резолуција ЕУ о праву на поправку техничких уређаја што ће приморати произвођаче да на своју робу, попут веш машина, лепе етикете о очекиваном року трајања. Истражујемо — да ли ће та мера заживети и у Србији?
Русија би могла да крене стопама Кине и забрани коришћење и рударење криптовалута на својој територији. Анализирамо — хоће ли се то одразити на ситуацију са криптовалутама на светском тржишту?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала