- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Епилог лажне узбуне у највећој црногорској луци: Нестала огромна количина цигарета

© Sputnik / Бобан НововићЛука Бар
Лука Бар - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2022
Пратите нас
Управа прихода и царина утврдила је да је јуче из магацина Луке Бар нестала велика количина цигарета. То је за ТВЦГ потврдила директорица Управе Милена Петричевић.
Како је саопштила, са магацина је скинута пломба у тренутку док је Лука Бар била евакуисана због дојаве о бомби, за коју се испоставило да је била лажна.
О свему овоме обавијештена је полиција, казала је Петричевићева.
Дојава да је у Луци Бар постављена експлозивна направа била је лажна, саопштено је јуче поподне из Управе полиције. То су утврдиле специјализоване екипе из Подгорице након што су јуче обавиле противдиверзиони преглед Луке Бар.
Због дојаве јуче је било евакуисано око 1.000 запослених у Луци Бар, Порт оф Адри и другим предузећима која послују на простору највеће црногорске луке.
Број са ког је јављено да је у тој Луци постављена експлозивна направа, регистрован је у иностранству.
Јуче око подне централу Радио Бара са непознатог броја је позвала мушка особа, наводећи: "Ово је анонимни позив. У Луци Бар је постављен експлозив, ако не обавестите полицију, за 10 минута цели Бар ће одлетети у ваздух".
Директорица ЈЛЕ Радио Бар Весна Шошкић је одмах обавестила начелника Полиције Веселина Табаша, који је предузео све мјере у складу са процедуром у оваквим случајевима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала