- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда Лејкерса без речи после катастрофе у Портланду /видео/

© AFP 2023 / HARRY HOWПрослављени амерички кошаркаш Меџик Џонсон
Прослављени амерички кошаркаш Меџик Џонсон - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2022
Пратите нас
Меџик Џонсон, легендарни кошаркаш ЛА Лејкерса, остао је нем на издање његове екипе против Портланд Трејл Блејзерса – 107:105.
Лејкерси се налазе у јако лошем стању, у последња четири меча доживели су три пораза, имају скор свега 26-30 и директан пласман у плеј-оф све је даље.
Меџик Џонсон, који је у дресу Лејкерса освојио пет шампионских титула, био је изузетно разочаран после најновијег пораза од Портланда.
„Без речи сам након пораза Лејкерса у Портланду. Не постоје речи које би описале како се осећам“, написао Меџик на Твитеру.
А, како и да не буде разочаран, као и сви навијачи ове славне франшизе.
Лејкерси су дозволили да изгубе од вероватно једна од најгорих екипа у лиги, не толико по учинку, већ по кошаркашкима који играју.
Портланд је пре неколико дана трејдовао Си Џеј Мекалума, Демијан Лилард не игра већ недељама, и тим је прилично ослабљен.
Међутим, и у таквом стању успели су да победе Леброна Џејмса и саиграче, што је поражавујеће када се погледа стање на папиру.
Расел Вестбрук означен је као главни проблем у игри екипе из Лос Анђелеса, али њега није било против Портланда, те се поставља питање – шта је сада био проблем?
Најбоље је рећи – све. Екипа је лоше посложена, хемија је очигледно проблем и ни Леброн Џејмс више није у стању да својим сјајним партијама извлачи победе.
Његова игра и даље је врхунска, али има 37 година и нема утицај на игру као што је то случај био у претходним годинама.
Данас, у четвртак 10. фебруара, последњи је дан када екипе могу да трејдују кошаркаше, те се очекује да Лејкерси буду активни и да покушају да унапреде тим.
Кошаркашице против Кореје почињу квалификације за Мундобаскет
Покушевски бриљирао у Америци – рекорд сезоне против Торонта /видео/
Партизан сјајном представом наплатио поразе – дебитовао и Тристан!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала