- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Током директног преноса Ројтерса из Кијева чула се химна СССР-а /видео/

© Sputnik / СтрингерТрг независности у Кијеву
Трг независности у Кијеву - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
Пратите нас
Током директног преноса агенције Ројтерс из Кијева чула се химна Совјетског Савеза, а снимак је постављен на Јутјуб канал агенције.
Ројтерс је у уторак увече почео директно да преноси дешавања из украјинске престонице под називом „Поглед на кијевски Мајдан у светлу руско-украјинске кризе“.
У опису емисије наведено је да Русија повлачи трупе са границе са Украјином, али да „Запад каже да још није видео доказе“.
Током емитовања, с времена на време у позадини су се чуле и друге музичке нумере. Емитовање још увек траје.
Британски таблоиди су у уторак објављивали време „инвазије на Украјину“ – наводно ће се то догодити у среду у три сата ујутру по локалном времену. Кремљ је иронично прокоментарисао ову информацију, а портпарол председника Русије Дмитриј Песков предложио је Украјинцима да навију будилнике како би испратили дешавања.
Хистерија око наводних планова Русије да нападне Украјину траје већ недељама. Иако је Москва више пута демантовала да има такве намере, западни медији и политичари не престају да понављају исту мантру. Штавише, траже да Русија повуче трупе које изводе војне вежбе на сопственој територији. Чак су и украјински званичници више пута саопштавали да немају информације да Русија спрема напад на њихову земљу.
Марија Захарова  - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2022
РУСИЈА
Наставља се дизање панике: Британци мисле да ће Руси да уђу у Украјину под туђом заставом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала