- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Завршене вежбе на Криму, јединице се враћају у своје базе /видео/

© Фото : Министерство обороны РФ / Уђи у базу фотографијаЈединице Јужног и Западног војног округа Русије враћају се у своје базе након војних вежби
Јединице Јужног и Западног војног округа Русије враћају се у своје базе након војних вежби - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
Пратите нас
Ешелон са војном техником јединица Јужног војног округа Русије прешао је Кримски мост на путу ка сталним базама након планираних вежби на Криму, саопштило је руско Министарство одбране.
„Јединице Јужног војног округа које су завршиле учешће у тактичким вежбама на полигонима Кримског полуострва, враћају се железницом до својих сталних база. Особље јединица укрцавало је оклопна возила – тенкове, борбена возила пешадије и самоходна артиљеријска оруђа на железничке платформе на утоварним станицама“, наводи се у саопштењу Министарства.
У саопштењу се додаје да ће техника опрема и војници војним возовима бити допремљени до сталних гарнизона. По доласку у војне јединице, војна техника ће бити сервисирана и припремљена за наредну етапу борбене обуке.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала