Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Виктор Орбан честитао рођендан Томиславу Николићу

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином Томислав Николић
Председник Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином Томислав Николић - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2022
Пратите нас
Председник Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и Народном Републиком Кином Томислав Николић примио је рођенданску честитку премијера Мађарске Виктора Орбана.
Орбан је у честитки истакао да мађарски народ дугује Николићу дубоку захвалност због тога што је члановима мађарске заједнице која живи у Војводини, као и уској сарадњи са Мађарском, посвећивао посебну пажњу.
„Дозволите ми да Вам овим путем честитам 70. рођендан и да Вам од срца пожелим све најлепше. Убеђен сам да сте Ви као председник државе отворили ново поглавље у српској историји, Србију сте усмерили на пут стицања пуноправног чланства у Европској унији“, навео је Орбан у честитки коју је Николићу уручио амбасадор Мађарске у Србији Атила Пинтер.
© Фото : Спутњику уступила канцеларија Националног савета за координацију сарадње са Русијом и КиномАмбасадор Мађарске у Србији Атила Пинтер уручио је Томиславу Николићу рођенданску честитку Виктора Орбана.
Амбасадор Мађарске у Србији Атила Пинтер уручио је Томиславу Николићу рођенданску честитку Виктора Орбана. - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2022
Амбасадор Мађарске у Србији Атила Пинтер уручио је Томиславу Николићу рођенданску честитку Виктора Орбана.
Орбан је поручио да ће Влада на чијем је челу и убудуће свим расположивим средствима подржавати напоре које Србија чини на пољу европских интеграција, саопштила је канцеларија Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и Кином.
„Веома ми је драго што смо прву заједничку седницу влада Мађарске и Републике Србије организовали 2014. године у Београду у оквиру које смо отворили врата Колегијума Хунгарикума, који и на пољу културе спаја наша два народа. Никада нећемо заборавити да сте се Ви председниче не само речима, већ и делима заложили за нашу заједничку будућност“, истакао је Орбан.
Орбан је Николићу пожелео добро здравље и пуно радости у предстојећим годинама.
„С Божијим благословом, на многаја љета!“, написао је премијер Мађарске у рођенданској честитки Николићу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала