- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Нека срце куца јаче – Бети Ђорђевић обележава пет деценија каријере концертом у Београду

© Фото : YouTube printscrnБети Ђорђевић
Бети Ђорђевић - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
Пратите нас
Чувена џез певачица Бети Ðорђевић прославиће јубилеј 50 година каријере у суботу 19. фебруара у Великој сали Комбанк Дворане са специјалним гостима.
Под слоганом „Нека срце куца јаче“, што је један од њених највећих хитова из 1975. године, Бети припрема наступ који ће бити мешавина соула, блуза, џеза и попа.
Упркос импозантној каријери, џез дива признаје да има трему пред овај концерт, који ће бити увод у обновљени фестивал „Београдско пролеће“, планиран за 29. април у Комбанк Дворани.
„Није лако припремити шоу који обухвата пола века каријере, преда мном је велики изазов и огромна одговорност. Желим да публика ужива у сваком тону и да ово буде један од оних концерата који се памте“, рекла је чувена певачица.
Фестивал забавне и поп музике Београдско пролеће. - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2022
КУЛТУРА
Почнимо љубав испочетка: Повратак Београдског пролећа, српског Сан Рема
Она је најавила да ће поред својих највећих хитова извести нумере које је стварала за друге ауторе и нагласила да јој посебно задовољство представљају гости који ће јој се придружити на бини, глумица Тања Бошковић, џез музичар Јован Маљоковић и уметнички ансамбл „Станислав Бинички“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала