Градска изборна комисија Београда прогласила још три изборне листе

© Tanjug / BEOINFOСедница Градске изборне комисије Београда
Седница Градске изборне комисије Београда - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2022
Пратите насTelegramOdyssey
Градска изборна комисија (ГИК) Београда је на 5. седници, одржаној вечерас, једногласно прогласила још три изборне листе.
ГИК је једногласно прогласила листу број 3. Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка, коју је за изборе за одборнике Скупштине града Београда поднела Српска радикална странка.
Такође, Градска изборна комисија је једногласно прогласила и изборну листу број 4. Милица Ђурђевић Стаменковски - Српска странка Заветници, коју је за изборе за одборнике Скупштине града Београда поднела Српска странка Заветници.
На седници је једногласно проглашена и изборна листа број 5. Владета Јанковић - Уједињени за победу Београда (Странка слободе и правде, Народна странка, Демократска странка, Покрет слободних грађана, Удружени синдикати Србије „Слога“, Покрет за преокрет, Покрет Слободна Србија), коју је за изборе за одборнике Скупштине града Београда поднела Коалиција Уједињени за победу Београда.
Градска изборна комисија једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 1. Александар Вучић - Заједно можемо све.
Такође. једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 3. Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка.
Градска изборна комисија једногласно је усвојила и решење о именовању члана и заменика члана ГИК-а у проширеном саставу за изборну листу број 5. Владета Јанковић - Уједињени за победу Београда (Странка слободе и правде, Народна странка, Демократска странка, Покрет слободних грађана, Удружени синдикати Србије „Слога”, покрет за преокрет, Покрет Слободна Србија).
Председник Градске изборне комисије Зоран Лукић је констатовао да су удружење „Грађани на стражи“, удружење ЦРТА и Центар за слободне изборе и демократију (ЦеСИД) испунили услове за посматраче у изборном процесу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала