Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Лако је обећати, само дела побеђују“: СНС на предизборном скупу у Мерошини

© Tanjug / TARA RADOVANOVICИзборна кампања СНС у Мерошини
Изборна кампања СНС у Мерошини - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2022
Пратите нас
Лако је нешто обећати, али само радом се може доћи до резултата, истакао је данас лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић на предизборном скупу у Мерошини и позвао грађане да изађу на изборе 3. априла, јер ће се на њима, како је рекао, бирати између будућности и прошлости и да покажу да се делима побеђује.
Поручио је да верује у победу, јер, како је рекао, дела не могу да се победе.
Вучић је, обраћајући се пред више хиљада људи, рекао да није много пута говорио пред већим бројем окупљених.
То је, каже прилика за све политичаре да не помисле да су много велики, и знају да су људи дошли да чују шта је урађено и шта заједно бити урађено у будућности.
„Тачно је да смо урадили више километара аутопутева у Србији него било која власт у историји наше земље, да смо урадили пруге које ће тек моћи да се користите, а возови ће бити јефтиније превозно средство него аутомобил, тачно је да само да градили аеродроме,...“, рекао је Вучић.
Пошто му је речено да гласније говори Вучић је казао „не брините појео сам сендвич у аутобусу на путу до Мерошине“ и додао како су му од свих напада политичких противника, како каже најглупљи "да смо сендвичари"
Сендвиче једе обичан народ. Никада нисам разумео у чему је проблем“, казао је он.
Вучић је потом истакао да је све изграђено захваљујући раду.
„Слушаћете у изборној кампањи како ће сви да чине нешто, како ће све да буде бесплатно, а ствари у држави не иду тако. Довољно је да се сетите њихове владавине, да је просечна плата у Мерошини 2010.била 210 евра, а нама је минималац у Србији прешао 300 евра“, подвукао је он.
Вучић је казао да плате морају бити веће, подсећајући да је просечна плата тренутно 610 евра, те да не мисли да је то довољно, и нагласаио да ће, ако буде победи СНС, до краја мандата следеће владе просечна плата превиће 1.000 евра.
Вучић је указао да је само у Нишу отворио лично седам фабрика, и да се данас у том граду лакше дише.
„У Врању чак и када оду инвеститори које су неки довели, ми брзо реагујемо и запошљавамо људе и наставићемо да радимо. Нећемо оставити ниједан део Србије без посла“, истакао је Вучић.
Најавио је да ће у Мерошину, то јест Облачинско језеро бити уложено пет милиона евра, да ће бити обновљена школа Јастребачки партизани, да ће се радити канализациона и водоводна мрежа.
То су, истакао је, велике промене за Мерошину, какве није видела од Другог светског рата.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала