Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Постигнути важни договори: Вучић се огласио после седнице Савета за националну безбедност

© PREDSEDNISTVO SRBIJEСедница Савета за националну безбедност
Седница Савета за националну безбедност - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
Пратите нас
На седници Савета за националну безбедност постигнути су важни договори о очувању мира и стабилности у региону, повећању безбедности наше земље и грађана, као и у вези са набавком сировина и важних роба које би, услед светске кризе, могле постати дефицитарне, објавио је председник Александар Вучић.
Важни договори о: Очувању мира и стабилности у региону; Побољшању и повећању степена безбедности за нашу земљу и грађане; Анализе и конкретне акције у набавци сировина и важних роба које би, услед светске кризе, могле постати дефицитарне. , објавио је Вучић на инстаграм профилу будућностсрбијеав, уз поруку Србија је на сигурном путу!
Председник Александар Вучић председавао је Саветом за националну безбедност.
Изјава након седнице није било, а о закључцима биће издато саопштење.
Седници, која је почела у 10 часова, присуствовали су премијерка Ана Брнабић, министар одбране Небојша Стефановић, министар полиције Александар Вулин, министарка правде Маја Поповић и министар финансија Синиша Мали.
У раду седнице учествовали су и начелник Генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић, директор БИА Братислав Гашић, иначе чланови Савета, као и командант САЈ-а Сасоје Вулевић, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић...
Чланови Савета за националну безбедност су председник владе, министри одбране, унутрашњих послова и правде, начелник Генералштаба, директори БИА, ВБА и ВОА.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала