- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Уживајте у магији ванземаљца Карија – 16 тројки: може са пола терена и без гледања /видео/

© AP Photo / Charles KrupaСтеф Кари
Стеф Кари - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
Пратите нас
Стеф Кари украо је шоу на утакмици „свих звезда“ у Кливленду, убацивши невероватних 16 тројки. Од педесет поена колико је дала звезда Голден Стејта, чак 48 било је из далекометне паљбе, те му је заслужено припало МВП признање у тријумфу тима Леброна Џејмса над тимом Кевина Дурента 163:160.
За Стефа Карија дефинитивно може да се каже да није са овога света – ванземаљац! Оно што је учинио на Ол-стар утакмици дефинитивно се коси са здравим разумом.
У реду, многи ће рећи лако му је било да погађа са свих позиција јер га нико не чува, с обзиром на то да на утакмици „свих звезда“ практично се не играју одбране.
Али, обратите пажњу како Каријеве лопте не додирују обруч. Готово ниједна од свих 16 лопти која је ушла пошле шута за три поена није додирнула метал, већ је искључиво цепала мрежицу.
И тако – „само“ 16 пута! Неки кошаркаши то не учине током каријере, некима је потребна сезона, неким неколико утакмица, а Карију један меч. Ма, један Ол-стар меч.
Да не помињемо шутеве са готово пола терена, па трк ка свом кошу док лопта још путује ка жељеној дестинацији. Једноставно, Кари чим избаци лопту – зна да ће она завршити тамо где је послао и више не гледа. Окрене лопти леђа и тада се рађа магија! Е, зато је то Кари, зато су са њим магија и шоу загарантовани, зато он није са овога света!
Уосталом, ма уверите се и сами и погледајте Каријеву двоминутну магију јер је речима немогуће описати...
Никола Јокић  - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
СПОРТ
Американац је необјашњиво „склонио“ Јокића, али му Србин није замерио
Српски кошаркаш Никола Јокић на Ол-стар утакмици - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
СПОРТ
Ол-стар: Спектакл чудесног Карија – учињена незапамћена неправда према Јокићу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала