- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Филмски случај у БиХ: Хапшење дилера пропало – полицајци се заглавили у лифту

© AFP 2023Полиција БиХ - архивска
Полиција БиХ - архивска - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2022
Пратите нас
Група тузланских полицајаца, која је кренула у акцију хапшења двојице дилера, заглавила се у лифту стамбене зграде, па је акција пропала.
Према информацијама које су за „Кликс“ потврђене из више извора, група припадника Специјалне јединице Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона протеклог петка кренула је на задатак у оквиру којег је требало да ухапсе две особе осумњичене за стављање дроге у промет.
Осумњичени су се налазили у једном стану на 13. спрату стамбене зграде у Тузли, па је акција пропала, јер су се четворица полицајаца заглавила у лифту који је према својој конструкцији био намијењен за две особе, преноси Танјуг.
Извори портала наводе да су заглављени полицајци потом затражили помоћ, а такву информацију осумњичени дилери су искористили као прилику за бег, уз одбацивање одређене количине дроге коју су имали уз себе.
Да ли ће и каквим санкцијама бити подвргнути полицајци који су, очито непромишљено ушли у лифт, за сада није познато, а из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона о овом случају званично се нису оглашавали, преноси портал.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала