- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта доноси нова рунда преговора Београда и Приштине /видео/

Пратите нас
Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Русија је била заинтересована за примену Минских споразума, али они више не постоје, изјавио је руски председник Владимир Путин. Москва признаје Доњецк и Луганск у границама у оквиру којих су прогласили независност. О слању војске одлучиваће се у складу са ситуацијом, саопштено из Кремља.
Негативна реакција земаља НАТО-а и њихових партнера на руско признање Доњцке и Луганске народне републике. Немачка обуставља процедуру за гасовод Северни ток 2, Кина поздравља напоре за решавање кризе дипломатским путем.
И поред притисака Запада на Србију због Украјине, наша земља не треба да им подлегне, јер не сме да заборави да јој је Русија традиционални савезник, поручује некадашњи шеф југословенске дипломатије Живадин Јовановић.
Почела нова рунда преговора Београда и Приштине у Бриселу. Аналитичаре смо питали — да ли је могућ је договор о гласању грађана Србије на Косову и Метохији на парламентарним изборима, или неки напредак у вези са коришћењем регистарских таблица.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала