- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Љубинка Милинчић: Обнавља ли Путин руску империју

© SputnikЉубинка Милинчић
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2022
Пратите нас
У новом издању емисије Љубинке Милинчић „Мој поглед на Русију“ сазнаћете обнавља ли Путин руску империју, како Зеленски прави атомску бомбу и да ли је Лењин наредио стрељање руског цара и његове деце.
Обнавља ли Путин руску империју
Због говора о историји који је Путин одржао приликом објављивања одлуке о признавању Луганске и Доњецке Народне Републике, оптужен је да обнавља руску империју.
Како Зеленски прави атомску бомбу
У жељи да скрене пажњу народа са чињенице да сноси велики део кривице за лошу ситуацију у земљи, бивши председник Украјине Петро Порошенко затражио је повлачење Украјине из Букурештанског споразума. Зеленски сада понавља његов захтев — из истих разлога.
Да ли је Лењин наредио стрељање руског цара и његове деце
Комисија Руске православне цркве за проучавање резултата истраживања посмртних остатака откривених 1991. и 2007. године закључила је да је одобрење за стрељање стигло из Перма, а не директно од Лењина.
Љубинка Милинчић: Обнавља ли Путин руску империју
Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“, у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Састоји се од три сегмента и емитује се средом од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала